BRUG FOR HJÆLP?

FRI FRAGT OVER 899,-

4-14 DAGES LEVERING

FRI FRAGT OVER 499,-

4-14 DAGES LEVERING

HVEM ER VI

Om os

CUSTOMSAILSHIRTS

Vores mission

Ideen med Customsailshirts er at lave en platform hvor sejlere, klubber, event arrangører og yachtcharter firmaer får trykt deres tøj ”on demand”.

Det vil sige vi printer efter behov, og kun det ønskede antal, størrelser og farver mm. Der bestilles fra webshoppen og der sendes direkte til slutbrugeren. Du designer selv tøjet, eller kan vælge ud fra de mange færdige designs. Alle designs gemmes til inspiration eller genanvendelse for næste års event/regatta i vores database. Så gå på opdagelse i et univers af cool shirts til sejlere.

MØD HOLDET

Teamet bag

Søren Oster

Søren Oster

Søren Oster startede og ejer Customsailshirts.

Jeg er selv fulltime cruiser og har levet på min sejlbåd de sidste 7 år. Jeg har sejlet meget kapsejlads og laver transport- og skipper jobs. Jeg oplevede at mange sejlere spurgte til de T-shirts jeg oftest selv gik med.

De fleste havde jeg selv designet i forbindelse med deltagelse i lokale kapsejladser samt events som ARC, Sjælland rundt mfl. men også mandskabstrøjer til mine egne både. Så jeg besluttede i 2021 at sætte tingene lidt i system, og tilbyde andre sejlere at kunne designe deres egne trøjer.

Flemming Hansen

Flemming Hansen

Flemming Hansen er vores grafiske designer.

Flemming har sejlet hele sit liv på et utal af både, og skrevet gør-det-selv artikler til sejlerfolket. Flemming har tegnet alle de flotte både vi tilbyder at printe på trøjerne, og tegner også din båd, hvis den ikke findes i vores arkiv.

Patrick Meyhoff

Patrick Meyhoff

Patrick er vores grafiske designer og hjemmesideansvarlig

Patrick er en kreativ grafiker hos CustomSailShirts. Han er ekspert i at skabe unikke og iøjnefaldende designs til skræddersyede sejlerskjorter. Med sin kreative tilgang og sans for detaljer skaber Patrick fantastiske grafiske elementer, der skiller sig ud og tiltrækker kundernes opmærksomhed.